Administrare internă – Regulatpro Bio și Regulatpro Metabolic

Utilizare regulată
Dimineața și seara, câte 10 ml de Regulatpro® (1/2 din capacul de măsurare) direct concentrat sau dizolvat în apă (100 ml). În loc de apă, poate fi luat cu sucuri care conțin polifenoli – de exemplu, afine negre și roșii. Acesta se menține în cavitatea orală pentru scurt timp înainte de înghițire.

Cu Regulatpro® este posibil, deși rareori, să trecem printr-o așa-numită “criză de vindecare”. Acest lucru se întâmplă ca urmare a reacției primare a organismului care, prin absorbția produsului, începe un proces de eliminare a tuturor toxinelor și “deșeurilor” acumulate de-a lungul anilor. În acest caz, este necesară reducerea dozei la o jumătate de doză în decurs de 1-2 zile și apoi continuarea cu o doză obișnuită.

Utilizare individualizată la persoanele cu sensibilitate crescută, precum și la persoanele expuse la un mediu toxic pentru a preveni reacția de criză:
Prima săptămână: 2,5 ml dimineața.
A doua săptămână: 2,5 ml dimineața și seara.
A treia săptămână: 5 ml dimineața și seara.
A patra și următoarele săptămâni: 10 ml dimineața și seara.

Administrare internă Regulatpro Bio la femei gravide, sugari și copii:

Regulatpro® Bio este potrivit pentru sugari, copii și adulți fără restricții de vârstă.
Sugari: administrare de picături (2 – 4 picături, 2 ori zilnic, diluate cu apă).
Copii mici: jumătate doză obișnuită.
Femei gravide: doză obișnuită zilnică de 10 ml dimineața și 10 ml seara.

Administrare orală Regulatpro Bio în caz de tulburări pe perioadă îndelungată

Regulatpro® Bio poate fi administrat suplimentar unei diete echilibrate, pentru a susține rezistența organismului în perioade de stres fizic sau psihic sau doar pentru a da un plus de energie dar și în fazele incipiente ale unor tulburări acute sau tulburări cronice și trebuie administrat timp de cel puțin trei luni cu doză obișnuită zilnică de 10 ml dimineața și 10 ml seara.

Fermentarea în cascada™ este motivul pentru care produsul este potrivit și în cazul diverselor tulburări sezoniere (cu excepția sensibilității și reacțiilor posibile la nuci). Potrivit pentru vegani și persoane cu un sistem digestiv intolerant.

Aplicare externă Regulatpro Bio:

Produsul este diluat în apă distilată sau de izvor în proporție de 1:1. Pentru comoditate, poate fi folosit ambalaj cu duză de pulverizare.

Adjuvant în:

  • zgârieturi ușoare, arsuri solare ale pielii
  • negi, herpes
  • piele foarte uscată cu scuame sau senzație de mâncărime
  • dureri articulare și musculare (sub formă de comprese)
  • nas înfundat (sub formă de spray nazal, soluție apoasă în proporție de 1:3)