De mii de ani, oamenii din întreaga lume și-au dat seama treptat că fermentarea anumitor alimente într-un mod controlat mărește disponibilitatea alimentelor brute și le îmbogățește cu o varietate de caracteristici benefice pentru sănătate. Alimentele cum ar fi iaurtul, varza, măslinele, sosul de soia sunt astăzi o parte tradițională a unei diete variate. Majoritatea acestora, după procesul de fermentație, conțin enzime specifice care nu sunt prezente inițial sub formă brută a alimentelor.
Dr. Neidermaier Pharma a dedicat peste 70 de ani cercetării și studiului procesului de fermentație, iar în 2004 a prezentat FERMENTAREA ÎN CASCADĂ – un nou proces de fermentare (înregistrarea Oficiului European de Brevete cu brevetul EP1153549).
Fermentarea în cascadă este o metodă unică brevetată pentru a crea elemente biologic active în mod natural, recreând absorbția cascadă a substanțelor (enzimelor) din corpul uman.
Produsul final Regulatpro ® Bio:
Organic-vegan. Enzimele obținute din fructe, nuci și legume sunt multiplicate și concentrate. Această diversitate a enzimelor este disponibilă în formă bio-accesibilă – enzimele sunt descompuse în componentele lor active. Acest proces de digestie enzimatică produce structuri enzimatice de dimensiuni moleculare mici, ceea ce înseamnă că ele pot fi absorbite direct în fluxul sanguin, prin mucoasa sau chiar prin piele.