15 compuși Regulatpro ® sunt reprezentați de fructe, legume și nuci de origine exclusiv organică. Prin metoda brevetată de fermentare cascadă pe o perioadă de 12 săptămâni, toate ingredientele sănătoase sunt “descompuse” și concentrate până la atingerea nivelurilor foarte ridicate de enzime bioactive.

Smochine Smochine
Smochinele conțin substanțe antibacteriene (ca agent de vindecare a rănilor, smochinele sunt cel mai vechi remediu din lume) și enzime care reglează digestia (și ajută la scăderea în greutate). Smochinele îmbunătățesc starea generală, combat nervozitatea, oboseala, slăbiciunea, ajută la concentrare și ameliorarea simptomelor asociate ciclului menstrual.
Curmală Curmală
Curmalele sunt bogate în vitamina B5 (acid pantotenic care ajută vitalitatea și îmbunătățește concentrarea), calciu (pentru oase și dinți), fier (pentru globule roșii), potasiu (poate sprijini funcția rinichilor ), triptofan (un aminoacid care se transformă melatonină în glanda pineală, cunoscută pentru reglarea bioritmului).
Nuci Nuci
Din toate alimentele, acestea conțin cea mai mare concentrație de acizi grași nesaturați, esențiali. Datorită conținutului ridicat de vitamina E, acestea au un efect pozitiv asupra tuturor funcțiilor cardiace. De asemenea, pot ajuta la scăderea concentrației de colesterol LDL „rău”. Vitaminele B și vitaminele A, C și E ajută digestia și mențin funcțiile importante ale creierului. Nucile sunt cunoscute ca “aliment pentru sistemul nervos central”.
Nuci de cocos Nuci de cocos
Nuca de cocos oferă o abundență de calciu (adjuvant în osteoporoză), fier, fosfor, sodiu, acizi grași nesaturați, vitaminele A, B2 și C, au efect benefic asupra danturii și metabolismului osos, vederii și mușchilor.
Lămâi Lămâi
Lămâile sunt bogate în vitamina C, cea mai bună protecție împotriva infecțiilor și în susținerea sistemului imunitar. Lămâile pot avea efect benefic asupra rezistenței vasculare și sângerării gingivale. Acestea stimulează regenerarea celulară și au un efect de întinerire. Pot contribui și la scăderea în greutate prin stimularea metabolismului.  

Vitamina C stimulează producerea de acid clorhidric și enzima pepsină – o proteină care se regăsește în mucoasa stomacului. Acest lucru îmbunătățește capacitatea organismului de a metaboliza proteinele, calciul și fierul. Proteina crește vitalitatea și rezistența la stres. Calciul contribuie la dezvoltarea oaselor și dinților sănătoși. Fierul furnizează oxigen vital tuturor celulelor, care susțin respirația celulară crescută. Vitamina C stimulează energia în câteva minute. Vitamina C stimulează, de asemenea, producerea de endorfine (amelioratori naturali ai dispoziției).

Boabe de soia Boabe de soia
Ele sunt cea mai bună sursă de proteine, deoarece este mult mai ușor să extrageți elementele enzimatice din ele decât din carne și pește. (Ca rezultat al deficitului de proteine, este inhibat metabolismul celular, deoarece lipsește materialul de construcție pentru proteine celulare importante. Acest lucru duce la oboseală, letargie, nervozitate și anxietate). Soia, prin compușii săi contribuie la refacerea țesuturilor conjunctive și are un efect de întinerire. Consumul de soia poate ajuta la menținerea unei vederi bune și ajută la prevenirea libidoului scăzut. Compușii cei mai importanți, fosfatidil colina și inozitolul, sporesc concentrația, ajută la regenerarea neurotransmițătorului acetilcolină și stimulează producerea acidului gastric.
Ceapă Ceapă
Ceapa este ca o mică fabrică pentru alicina și alți compuși care conțin sulf. Oferă zinc, acid folic, uleiuri esențiale și flavonoide. Ceapa este un adjuvant în prevenirea infecțiilor și are un efect antibacterian la nivelul nasului, gurii și gâtului. Contribuie la menținerea unor valori potrivite ale tensiunii arteriale și ale colesterolului, având un efect pozitiv și asupra inimii. Ceapa ajută la ameliorarea problemelor de circulație, prevenirea bolilor vasculare și ameliorarea venelor problematice. Ceapa are un efect benefic asupra rinichilor și ajută la regenerarea membranelor mucoase ale stomacului și intestinelor.
Țelină Țelină
Țelina este bogată în uleiuri esențiale, în special terpene. Are acțiune antibacteriană și antimicotică (antifungică) la nivelul cavității bucale, gâtului, stomacului și intestinelor și chiar al rinichilor, tractului urinar. Țelina se utilizează ca adjuvant în inflamația și slăbiciunea vezicii urinare și ajută la ameliorarea tulburărilor digestive, cum ar fi meteorismul și diareea. Nivelurile sale ridicate de vitamină B contribuie la funcționarea corespunzătoare a sustemului nervos și astfel pot fi ameliorate tulburările nervoase, iritabilitatea și depresia. Țelina furnizează nutrienți importanți pentru ochi, piele, păr și ficat.
Germeni (colți) de soia Germeni (colți) de soia
Germenii de soia conțin o cantitate mare de proteine vegetale, acizi grași esențiali, minerale, microelemente și vitaminele A, C și B2. În acest fel, ele ajută stomacul și ficatul și contribuie la frumusețea pielii și la întinerire.
Anghinare Anghinare
Principalul ingredient activ al acestuia este „cinarina”. Această substanță amară contribuie la protejarea ficatului și stimulează celulele lui să secrete mai mult acid biliar. Acesta activează eliberarea colesterolului din ficat și suprimă sinteza colesterolului în ficat. Astfel, anghinarea contribuie la un ficat puternic, la un debit sănătos al bilei, la scăderea nivelului de colesterol.  

Carotenii, vitaminele B, vitamina C, fierul și magneziul reglează nivelul zahărului din sânge și au acțiune diuretică și antiinflamatoare.

Mei Mei
Meiul este bogat în proteine, acid silicic si lecitină, care stimulează creșterea parului si a unghiilor. Vitaminele din grupul B, fierul, magneziul, manganul îmbunătățesc memoria si concentrarea.
Mazăre Mazăre
Mazărea este o sursă majoră de acizi nucleici, molecule care stochează informații genetice. Acești acizi sunt cel mai bun ajutor pentru întinerirea naturală, deoarece sunt necesari pentru diviziunea, repararea și regenerarea celulelor corpului. Conținând niveluri ridicate de magneziu, mazărea are un efect de întinerire, susține activitatea mușchilor și a sistemului nervos, activează metabolismul și promovează creșterea celulară.
Șofran Șofran
Acest condiment prețios este bogat în uleiuri esențiale și glicozide. Din cele mai vechi timpuri, șofranul a fost folosit în ginecologie pentru a atenua toate simptomele menopauzei. El are un efect calmant asupra durerii și disconfortului.
Curcumă Curcumă
Curcuma stimulează producerea sucurilor gastrice și a acizilor biliari. Pigmenții galbeni din curcumă au proprietăți anti-carcinogene, antioxidante și antiinflamatoare.
Acerolă Acerolă
Acerola reprezintă cea mai concentrată sursă naturală de vitamina C, de o sută de ori mai mare decât conținutul din portocale. De asemenea, acest fruct este o sursă bună de vitamina A (beta-caroten), magneziu, potasiu și vitamina B5.