Frumoasă pentru totdeauna cu tinerețe în sticlă!

Regulatpro Hyaluron este un produs obținut din ingrediente naturale cu acțiune anti-aging puternică pentru menținerea pielii netede și tonifiate. Secretul efectului Regulatpro Hyaluron constă în puterea brevetată a esenței Regulat. Obținută din fructe, legume, nuci si condimente proaspete, crescute în condiții biologice certificate, prelucrate printr-o metodă unică de fermentare în cascadă, are capacitatea de a transporta molecule de acid hialuronic și de a ajuta organismul să absoarbă rapid si ușor microelemente – o combinație a puterii concentrate a naturii cu știința extrem de inovatoare.

Institutul de testare în dermatologie independent confirmă efectul rapid în doar 40 de zile *:

  • Reduce ridurile cu 38%
  • Îmbunătățește turgorul pielii cu 37%
  • Netezește pielea cu 27%

  • Crește elasticitatea cu 26%

  • Crește rezistența părului la 50% din participanții la studiu

  • Întărește unghiile la 45% din participanții la studiu

Regulatpro® Hyaluron elimină rapid urmele vârstei.

farmacia-vedra-regulatpro

Perioada recomandată de administrare pentru un efect maxim:
2 luni
Doză zilnică unică:
20 ml (1 flacon)
Pentru menținerea efectului:
2 ori câte 1 flacon pe săptămână

ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic este o macromoleculă care are capacitatea de a reține cantități mari de apă. Astfel, oferă hidratare, elasticitate și flexibilitate pielii, articulațiilor și mucoaselor. Se formează în mod natural în corpul nostru iar în copilărie și în tinerețe nivelurile sunt ridicate. O dată cu înaintarea în vârstă, acestea scad, împreună cu diminuarea capacității organismului  de a sintetiza colagenul. Deoarece molecula de acid hialuronic este mare, până de curând nu a existat nicio modalitate de a o absorbi satisfăcător pe cale orală. Elixirul de întinerire Regulatpro® Hyaluron a schimbat acest lucru!

EFECT DE TIP CARRIER

Regulatpro Hyaluron conține 25% REGULATESSENZ – concentrat de micronutrienți care reglează procesele biochimice celulare prin sinteza enzimatică și recuperarea producției de energie celulară până la 118%. Secretul acțiunii eficiente a produsului constă tocmai în capacitatea REGULATESSENZ de a aduce molecule solubile în apă, precum acidul hialuronic, direct în celulă. Regulatpro Hyaluron conține 30 mg de acid hialuronic de origine biotehnologică, cu o greutate moleculară mică de 1,3-2,2 milioane daltoni, ceea ce facilitează și mai mult absorbția completă a acestuia.

PRODUCȚIE SUPLIMENTARĂ DE ENERGIE

Pe cont propriu, REGULATESSENZ face ca mitocondriile din fiecare celulă să producă mai multă energie. Oamenii de știință sunt de acord asupra faptului că scăderea funcției mitocondriale este principala cauză a îmbătrânirii celulare și, în acest sens, activitatea îmbunătățită a acestor „centri energetici din celulă” prin administrarea REGULATESSENZ are un rol cheie în păstrarea tinereții.

Beneficii complementare ale acțiunii sinergice a ingredientelor Regulatpro Hyaluron

(conținut într-o singură doză de 20 ml):

Biotină 45µg – ajută la sinteza acizilor grași, aminoacizilor și glucozei.

Vitamina C 18 mg – protejează celulele de stresul oxidativ, care stă la baza procesului lor de îmbătrânire. Vitamina C naturală din Regulatpro® Hyaluron contribuie la reducerea senzației de oboseală și ajută la formarea normală a colagenului, care este elementul de construcție principal al pielii și îi determină aspectul ferm, catifelat și elasticitatea.

Zinc 4,6 mg – susține sănătatea părului, a pielii și a unghiilor. Ajută părul să fie strălucitor și pielea elastică și proaspătă. Are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii. Este utilizat pentru prevenirea și tratamentul dermatitei.

Miere 0,25 mg – importantă pentru menținerea pielii sănătoase și strălucitoare, precum și pentru sănătatea țesutului conjunctiv. Acționează asupra pigmentării pielii și a părului.

Siliciu – stimulează producția de colagen și face pielea netedă și elastică. Crește capacitatea pielii de a reține umiditatea. Păstrează elasticitatea țesuturilor, joacă un rol important în procesele de regenerare și susține formarea sănătoasă a țesutului conjunctiv.

Concentrat de pere 360 mg – conține un nivel ridicat de bor mineral, ajutând organismul să rețină calciul. Este bogat în vitamina K, element care are o importanță vitală pentru sănătatea oaselor.

Concentrat de prune 3 680 mg – sursă de vitamina A, C, B, potasiu, magneziu, fier și fibre.

Pielea este tonifiată și vizibil elastică, părul și unghiile sunt sănătoase.

Regulatpro Hyaluron în mass-media

*20 participanți de vârstă mijlocie – rezultatele privind modificările pielii sunt obiectivizate prin metode de laborator. Modificările părului și unghiilor sunt raportate pe baza unei evaluări subiective a participanților.