Pentru copii sănătoși și mame liniștite – natura în formă concentrată!

Regulatius conține puterea concentrată a Regulatpro Bio, creată printr-o metodă brevetată de fermentare în cascadă, bogată în oligopeptide, antioxidanți și acid lactic dextrogir și adăugată vitamina C și sirop de agave.

Un ajutor neprețuit pentru fiecare mamă în lupta împotriva îmbolnăvirilor frecvente, Regulatius ajută la:

  • Reglează sistemul imunitar
  • Îmbunătățește producția de energie
  • Reduce stresul oxidativ
  • Crește producția de enzime
  • Are efect antiinflamator, potrivit pentru infecțiile virale acute
  • Efect antibacterian
  • Elimină epuizarea și oboseala

Regulatpro Kids Regulatius afectează toate procesele de reglementare din organism și susține dezvoltarea corectă a sistemului imunitar.

Un ajutor neprețuit pentru fiecare mamă în lupta împotriva îmbolnăvirilor frecvente!

Regulatpro Kids conține puterea concentrată a Regulatpro Bio și esența Regulat (REGULATESSENZ®), creată prin metoda brevetată de fermentare în cascadă, bogată în oligopeptide, antioxidanți și acid lactic dextrogir. De asemenea, a fost adăugată vitamina C și sirop de agave.

farmacia-vedra-regulatpro

Mai multe despre REGULATESSENZ®

Dr. Neidermaier Pharma este dedicată de peste 70 de ani cercetării proceselor de fermentație și a relației acestora cu sănătatea umană. În 2004, compania și-a introdus metoda brevetată de fermentare în cascadă (numărul de brevet 1153549). Această metodă unică trece prin trei etape succesive, durează o perioadă de trei luni și imită absorbția în cascadă a substanțelor din sistemul digestiv uman. REGULATESSENZ® este un concentrat lichid obținut ca rezultat al fermentării în cascadă a fructelor, legumelor, nucilor și condimentelor organice proaspete selectate cu precizie. Elixirul REGULATESSENZ® este bogat în dipeptide, tripeptide, polifenoli, flavonoizi și acid lactic dreptaci (L +). Acești micronutrienți valoroși sunt într-o formă pregătită pentru absorbție directă. Regulatpro® Kids Regulatius conține puterea concentrată a REGULATESSENZ® la care a fost adăugată vitamina C din acerolă și sirop de agave.

Mai multe despre planta de agave

Agave este o plantă asemănătoare cactusului care aparține familiei Agavaceae. Cu mii de ani în urmă, nectarul de agave era folosit pentru îndulcirea diferitelor băuturi. Siropul de agave adăugat în Regulatpro® Kids Regulatius este un produs 100% natural compus în principal din fructoză. Este absorbit rapid de corp. Siropul, cunoscut și sub numele de apă de miere, este preferat din cauza indicelui glicemic scăzut în comparație cu alți îndulcitori.

Indicele glicemic al agavei comparativ cu alți îndulcitori:

Sirop de agave 27
Lactoză 65
Fructoză 32
Miere 83
Zaharoză 92
Sirop de porumb bogat în fructoză 89

Mai multe despre acerola

Acerola (Malpighia punicifolia) este un fruct rotund sau oval în formă de cireașă, cu un diametru între 1 și 3 cm. Este una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C – conținutul de vitamina C din acerolă este mult mai mare decât cel din ​​portocală.

Regulatius afectează toate procesele de reglare din organism și susține dezvoltarea și funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar. Sarcina principală a sistemului imunitar este protejarea organismului de invaziile bacteriene și virale și protejarea acestuia de celulele canceroase. Imunitatea nespecifică și specifică lucrează strâns împreună pentru a ne proteja de agenți patogeni. Efectul imunoregulator al REGULATESSENZ® a fost demonstrat într-o serie de studii.

Dozare:

Copii de la 3 la 5 ani – 2×2,5ml

Copii de la 6 la 8 ani – 2x5ml

Copii de la 9 la 12 ani – 2×7,5 ml

Adulți și copii peste 12 ani – 2×2.10ml

Ingrediente: Mazăre, nuci, smochine, curcuma, ceapă, varză de soia, fasole mung, nuci de cocos, anghinare, curmale, țelină, mei, șofran, lămâi și acerola.

Nu conține coloranți, conservanți și gluten.

Regulatpro Kids este o formulă îmbunătățită pentru sistemul imunitar al micilor eroi!