Regulatpro® Bio

Dați un plus de ajutor sănătății dumneavoastra!

În corpul uman au loc mai mult de 200 de milioane de procese chimice în fiecare zi. Fiecare proces individual este controlat de enzime, produse special de organism, iar principalul purtător de energie din celule este substanța valoroasă numită adenozin trifosfat (sau abreviat ATP). Corpul nostru folosește enzimele pentru a regla aproape toate procesele folosind o cantitate imensa de ATP. Regulatpro ® Bio sporește producția de ATP în celule și stimulează sistemul enzimatic, ceea ce duce la creșterea energiei, vitalității, creșterea capacității de lucru și îmbunătățirea generală a stării de sănătate și a calității vieții.

Regulatpro® Bio stimulează fiecare celulă individuală și recuperează treptat nivelurile inițiale de energie. Acesta conține bioelemente active pentru sinteza enzimelor, ajutând organismul să înlocuiască lipsa sau să restabilească enzimele nefuncționale. În acest fel, garantăm echilibrul proceselor mediate de enzime – metabolismul, detoxifierea și recuperarea.

Datorită efectelor benefice acesta poate fi luat de femei însărcinate, bebeluși, copii și adulți fără restricții de vârstă. Datorită originii naturale a fructelor, nucilor și legumelor organice, proaspete, atent selectate într-o combinație bine echilibrată și prelucrate prin fermentare în cascadă, produsul nu are nevoie și nu conține zahăr, conservanți, coloranți, alcool, gluten.

SUPORT PENTRU SISTEMUL IMUNITAR ADJUVANT ÎN INFECŢIILE VIRALE

Concentratul cu micronutrienți bioactivi Regulatpro Bio joacă rolul unui imunoregulator eficient și este extrem de potrivit atât pentru adulți cât și pentru copii, deoarece este un produs 100% organic, fără adaos de zahăr, conservanți, coloranți, alcool, gluten. Regulatpro Bio pregătește organismul în mod natural pentru tranziția între anotimpuri, perioadă în care s-a demonstrat că incidența afecțiunilor respiratorii crește. Când apar primele simptome de răceală este recomandat ca doza specifică grupei de vârstă să fie cea de atac, de trei ori doza uzuală.

Efectele benefice obținute administrând Regulatpro Bio:

 • Ajută procesele de metabolizare în organism și echilibrul enzimelor
 • Îmbunătățește producția de energie, restabilește și activează toate procesele din celule
 • Reglează sistemul imunitar slăbit sau care funcționează defectuos
 • Efect de reglare asupra sistemului endocrin
 • Accelerează metabolismul
 • Reglează echilibrul pH (acido-alcalin)
 • Reglează și menține flora intestinală sănătoasă
 • Ajută procesele de purificare și detoxifiere
 • Reduce stresul oxidativ
 • Întărește mecanismele de apărare ale corpului
 • Aplicare locală – regenerarea și întinerirea celulelor

Utilizarea suplimentară a concentratului de enzime Regulatpro Bio este recomandată pentru îmbunătățirea generală a stării fizice, care poate fi afectată de terapia cu antibiotice, chimioterapice, fungice sau cu cortizon.

farmacia-vedra-regulatpro